Biobrændsel, træpiller og briketter

Hos os kan du købe kvalitets træpiller og træbriketter til konkurrencedygtige priser. Vores piller og briketter kan bruges til fyr, brændeovn & pejs.
Vi sælger bla. kvalitets træpiller som vi selv importerer. Vi har 6mm og 8mm træpiller med rigtig god brændværdi. Træpillerne leveres i poser med 16 kg og på paller med 896 kg, 960 kg, big bags eller blæst ind i Jeres silo.

Leveringen af træpillerne sker efter dit ønske.
Vi kan tilbyde at krane dem ind eller køre dem ind med vores trucks. Du kan selvfølgelig også afhente den mængde træpillerne du ønsker på vores lager i Frøstrup og Østerild.

Briketter
Vi sælger kvalitets briketter som vi selv importerer. Briketterne er i poser med 10 kg og på paller med 960 kg. Leveringen af briketterne sker efter dit ønske. Vi kan tilbyde at krane dem ind eller køre dem ind med vores trucks. Du kan selvfølgelig også afhente den mænge briketter du ønsker på vores lager i Frøstrup og Østerild.

Flis og brænde
Vi sælger også brænde og flis. Brændet kan leveres i de mål og trætyper du ønsker. Vi leverer også gerne kløvet brænde. Vi udlejer også container til sankning. Vi har også flis til brændsel og afdækning.

Brændsel til store og små
Hos Kims Containerservice kan vi levere lige den mængde du har brug for. Uanset om du er privat kunde, erhvervsdrivende eller ønsker en kontraktløsning til et fjernvarmeanlæg, er vi leveringsdygtige.